Последните три години са доста динамични за HBO. Първо стрийминг платформата бе преименувана от HBO GO на HBO Max.

Вселената на “Хари Потър” се разраства в HBO Max

Вселената на “Хари Потър” се разраства

Отново ще се потопим в магия

След това Warner Bros. и Discovery направиха обединение за милиарди, което разшири още повече съдържанието, което предлагат. Сега разбираме, че заради това сливане ще бъде наложено ново ребрандиране на стрийминг платформата.

HBO Max става само Max от 23 май в САЩ. В България промяната ще стане факт през 2024 г. - както става ясно от постове в официалните профили на платформата в социалните мрежи. Поне към момента твърденията са, че настоящите абонати на HBO Max няма да се налага да правят нищо, а просто техните абонаменти ще бъдат автоматично прехвърлени.

Едно от новите неща ще бъде предлагането на персонализирани препоръки след приключването на даден сериал или филм. Към момента тези препоръки са налични на началната страница на стрийминг платформата.

Според The Hollywood Reporter, към момента Warner Bros. Discovery имат общо 96.1 милиона абонати, но няма информация колко от тях са на HBO Max и колко - на Discovery+. Интересното е, че в САЩ ребрандирането няма да засегне Discovery+, като стрийминг платфомрата ще продължи да съществува отделно. Просто абонатите ѝ ще имат възможността да надградяд абонамента си до Max.

"The Last Of Us: Последните оцелели", HBO, Крейг Мазин, Нийл Дръкман и плановете за втори сезон на сериала

Какви са плановете за втори сезон на "The Last Of Us: Последните оцелели"

Изненада, изненада...

От The Hollywood Reporter твърдят също така, че с премахването на HBO от името на стрийминг платформата Warner Bros. Discovery се надява да достигне до по-голяма аудитория, която до момента може да е избягвала услугите им заради репутацията за по-претенциозно съдържание и по-високи цени.