Наскоро Xiaomi пусна седмата генерация на популярната си Mi Band спортна гривна, която от години е сред най-продаваните продукти в тази категория. 

Xiaomi Mi Band 7 и какви са новите промени в спортната гривна

Какво може новата Xiaomi Mi Band 7

Все толкова ефективна

Макар и семпли на външен вид, Mi Band гривните предлагат разнообразие от функции и устойчив дизайн на доста приемлива цена, но съвсем скоро ще видим и Mi Band Pro, която ще добави някои по-шикозни екстри. 

За подобен продукт се говори от известно време, а преди няколко дни в профила DigiChatStation в китайската мрежа Weibo се появиха кадри на предстоящия продукт. 

Снимка 579551

Източник: Weibo

В тях виждаме устройство, което повече напомня на смарт часовник, отколкото на някоя от предходните генерации Mi Band, но нямаме точни детайли за спецификациите ѝ.

Веднага прави впечатление по-големият и широк екран, който изглежда ще е доста по-висока резолюция и по-богати цветове. 

Начинът на прикрепяне към каишката изглежда също ще е различен и ще напомня повече на традиционен часовник. 

Снимка 579552

Източник: Weibo

Трудно е да преценим точния състав на тялото, но от снимките личи, че пластмасовият корпус ще бъде допълнен с метална или алуминиева рамка, за да придаде по-изискана визия на гривната. 

Снимките от Weibo също така разкриват две цветови вариации на предстоящия модел, като засега не знаем дали ще има и други. 

Xiaomi, Kaufland и всичко за новото партньорство между двете компании

Xiaomi идва в Kaufland с намаления до 40% за лоялни клиенти

Това е само началото

Добрата новина е, че ще научим всичко за Mi Band 7 Pro съвсем скоро, тъй като се очаква представянето ѝ да се състои на четвърти юли, когато очакваме да видим и Xiaomi 12S Pro.