Спортните Mi Band гривни се радват на изключителен интерес сред потребителите, най-вече заради ефективността си и добрия набор от екстри, които предлагат на много конкурентна цена. 

Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12X и всичко за новите смартфони

Защо си заслужава да имаме телефон от серията Xiaomi 12

Всичко за новите Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12X

Тази седмица Xiaomi представи седмия си Mi Band модел, който идва с малко по-голям екран, Always On Display, повече опции за настройки на циферблата и няколко нови спортни режима. 

AMOLED екранът вече е с размер от 1.62 инча, което осигурява 25% повече работно пространство спрямо предходния модел, казват от Xiaomi. 

Снимка 575407

Източник: Xiaomi

Въведени са нови иконки за екрана и нови опции за показване на здравните показатели, а в мобилното приложение имаме възможност да избираме до 100 различни дизайни за циферблата.

Mi Band 7 въвежда измерване на натоварване при тренировки, време за възстановяване, измерване на максимален прием на кислород и измерване на аеробни и анаеробни показатели при тренировка. 

Предлагат се до 120 спортни режима, постоянно следене на нивата на кислород в кръвта, няколко опции за следене на съня, следене на дишането, стрес тракер и много други екстри за следене на здравните показатели. 

Снимка 575404

Източник: Xiaomi

През мобилното приложение пък можем да проследяваме как подобряваме резултатите си във времето и да получаваме напътствия за по-здрав сън например. 

Както и предходните модели, Mi Band 7 е водоустойчива при потапяне до 50 метра и спокойно можем да се къпем с нея. 

Снимка 575405

Източник: Xiaomi

Батерията издържа до 14 дни с едно зареждане, но този период се скъсява, когато включим проследяване на повече показатели в реално време. 

Xiaomi Redmi Note 11, Note 11S и какво предлагат новите бюджетни смартфони

Redmi Note 11 и Note 11S - AMOLED екрани и добри камери на достъпни цени

Със 108 мегапиксела за 249 долара

Очаква се продажбите да стартират на 31 май в Китай, а цената на модел с NFC ще бъде 44 долара, докато обикновената версия ще струва само 37 долара.