Ето, че вече преполовихме седмицата и вероятно си правим планове за предстоящите почивни дни. А в случай, че все още не сме се запътили към море или планина и ни се очертава пореден уикенд в градски условия, за щастие има как да разнообразим обичайните дейности.

Парк Фест, парк “Студентски” и четвъртото издание на фестивала за забавления и изкуство

4 дни забавления в София

Изненадите на Парк Фест в парк “Студентски”

Цели четири дни паркът на Студентски град ще е домакин на петото издание на фестивала Парк Фест.

От 13 до 16 юни от сутрин до вечер мястото ще събере хора от всички възрасти, където ще могат да се забавляват благодарение на богата програма, която включва музика, култура, изкуство и спорт. Разбира се, няма как да пропуснем и лунапаркът, който по традиция е част от събитието всяка година, както и храната и напитките, с които пък ще можем да презаредим батериите и да се освежим.

На терена на фестивала ще има безплатна целодневна спортна зона, достъпна за всички. Посетителите ще могат да гледат различни сценични изпълнения и културни демонстрации, както и да се включат в образователни и забавни игри както за деца, така и за възрастни, открити спортни и танцови тренировки, еко активности. Креативните хора и всички любители на изкуството пък ще могат да се почувстват уютно в арт зона, подготвена от творците на "Базара на изкуствата и творческите занаяти".

Началото на Парк Фест е в 10 ч. в четвъртът, 13 юни, и ще продължи до 22 ч. в неделя, 16 юни. Във всеки един от дните програмата ще стартира от сутринта в 10 ч. и ще завършва в 22 ч. Вечерите, разбира се, са запазени за акцентите в програмата, а именно - концерти на едни от най-актуалните български изпълнители. В откриващата вечер ще пее Васил Найденов, в петък - Боро Първи, в събота - Михаела Маринова, а в неделя фестивала ще закрие Стенли.

Михаела Маринова: "Новият ми албум е възходът на моята музика"

Михаела Маринова: "Новият ми албум е възходът на моята музика"

Изпълнителката за "Вселена" с Любо Киров, за третия си студиен албум след "До безкрай" и за предстоящото си турне

Парк фест е от 13 до 16 юни (от 10 до 22 ч.) в парка на Студентски град. Входът е свободен, а цялата информация за събитието е тук.