Въпреки че пролетта е тук, времето все още не позволява да захвърлим дългите панталони. А докато все още можем да ги носим, добре е да знаем на кои точно модели да се спрем, за да бъдем в крак с тенденция, която всъщност се наблюдава още от миналата есен.

Те изглеждат по-скоро като работни, в никакъв случай не са елегантни, но са свободни и... всички ги носят. Като започнем от Емили Ратайковски и стигнем до Кортни Кардашиян и Кендъл Дженър.

Това е достатъчно да ни убеди, че и ние трябва да се престрашим. А този стил определено ни напомня на бунтарката Гуен Стефани в клипа към хита й "Hollaback Girl".

Тези работнически панталони станаха хит преди години, когато ни заля вълната на хип-хоп културата. Скейтъри, гръндж банди, лоши момичета, които си падат по още по-лоши момчета. След това тенденцията отшумя, за да се завърне днес като нещо добре забравено старо, пише ELLE.

Най-популярната марка, с която известните дами (а и не толкова известните) стават последователки на тренда, е Dickies. В Instagram дори има страница, от която да черпим модно вдъхновение за това с какво да съчетаем широките крачоли и високата талия.

Тенденция назаем: още точки

Тенденция назаем: още точки

Пъстър десен за топлите месеци

Най-често отговорът е - с нещо достатъчно секси, за да компенсира по-скоро мъжкия панталон. Няма да сбъркаме, ако заложим и на гащеризон, който отново прилича на по-подходящ за някой дърводелец, но ние обичаме експериментите и ще го комбинираме с изрязан топ или бюстие.