Въпреки че любимото ни лято е към края си, на вратата чука може би най-магичният сезон в годината. Есента носи със себе си палитра от цветове, много романтика и уют. Време, в което си открадваме последните слънчеви лъчи и се настройваме на една по-сантиментална вълна. И като стана дума за сантименталност и романтика, сезонът на годежите и сватбите продължава с пълна сила. Въпреки че за любовта няма сезон, двойките масово се сгодяват през есента.

Уилям Хън, Бритни Милър и как предложи брак с пет годежни пръстена

Да предложиш брак с 5 различни пръстена

Ето на това му се казват дълбоки джобове

Докато дамите вече са развихрили фантазията си как мечтаният диамант ще блести върху ръката им, мъжете трескаво търсят перфектния пръстен за бъдещата им съпруга. В помощ на младоженците се появява една селекция на Good Morning America, която вдъхновява и дава чудесни идеи за избор на годежен пръстен. А ето и най-хитовите модели за есента, сред които има за всеки по нещо - от вечни класики до супер модерни попадения.

Крушовиден пръстен

Пръстените с крушовидна форма не само се превърнаха в тенденция, но и станаха любими на редица знаменитости, сред които Cardy B и Парис Хилтън. "Пръстенът с формата на круша изглежда много по-голям от теглото си в карати, в сравнение с други форми на диаманти, а удължените контури прилягат на почти всяка ръка", обяснява дизайнерът на бижута Стефани Готли.

С флорални мотиви

Цветя през есента и зимата? Да! Листа, клони и цветчета - всички тези елементи ги откриваме в най-различни бижута напоследък. В действителност този вид "съвременна романтика" от диаманти и скъпоценни камъни се появи отново след пандемията с пръстени, които в момента са сред най-търсените модели.

Жълто злато

Жълтото злато се завръща със стил. Жълтото злато всъщност никога не умира. Напротив - връща се към живот поне едни път на всяко десетилетие. Освен че е изключително красиво, през годините се е доказало като вечна семейна реликва, която би могла да украси ръката на булката и през тази есен.

Класически кръгъл диамант

Класически кръгли диамантени пръстени преодоляват изпитанието на времето и никога няма да излязат от мода. Класическият кръгъл диамант със заострени багети отстрани също превзема пазарите. Всички, които са запленени от този вид бижу обикновено за почитатели на винтидж естетиката. Но дори дамите, които не следват този стил, са привлечени от външния вид на кръглия диамант. 

Скрит ореол 

Според булчинския мърчандайзер Ина Кушнирски скритите пръстени в стил ореол преживяват "своя момент". По думите ѝ този вид пръстен е подобен на класическия ореол, но трансформиран в минималистичен вариант. 

Харшит Бансал, Renani Jewels и пръстенът Marigold с 12 638 диаманта и рекорд на Гинес

Пръстенът с най-много диаманти в света

Истинско произведение на изкуството

"Ти и аз"

Какво по-добро от един скъпоценен камък? Ами, два скъпоценни камъка. Тази визия в дуо стил, известна още като пръстени "Toi et Moi" (в превод "Ти и Аз") в момента е хит сред бъдещите булки. "Обичаме този пръстен, защото двата камъка заедно правят много по-голямо впечатление от един единствен голям диамант, а могат да бъдат намерени на същата цена. Това е един красив начин, чрез който можем да вградим наследствен диамант или кристал", допълва Готли.