Много мъже си мислят, че ако веднъж вече са казали на партньорката си, че я обичат и че тя е страшно секси, това ще й държи поне до сребърната им сватба. Но те грешат.

Сексът, връзките и думите, които никога не трябва да изричаме в леглото

За какво не се говори в леглото

Най-лошото, което можем да кажем, според специалистите

Хиляди жени разказват едни и същи истории: партньорите им се интересуват предимно от себе си, не разбират смисъла от любовната игра и в края на краищата ги оставят неудоволетворени.

Ето кои са петте най-често допускани, но непростими грешки на мъжете в леглото, според Йоана Кешка, сексуален педагог и автор на книги по темата, публикувани в Newsweek Polska.

Бъркат порното с реалния секс

Това е най-голямата грешка, която мъжете, особено младите, правят: те гледат на порнографията като на учебно помагало. В резултат на това са изненадани, че партньорката им не издава стонове на удоволствие от първата секунда на половия акт, не достига до оргазъм, когато те очакват, и иска нещо повече от обикновено проникване.

В края на краищата в порно филмите виждаме сцени, заснети с професионални актьори и актриси: те имат големи пениси, гърди и влагалища, върху които са работили пластични хирурзи. И няма нищо общо с обикновения живот и секс.

Правят само това, което на тях им харесва

Колкото и невероятно да звучи, рядко се случва мъжете да питат една жена какво точно би искала да правят заедно в леглото. Дори и да попитат, след това те прилагат само онези идеи, които им харесват. Добрият любовник трябва да се интересува еротични фантазии на партньорката си. Жените често мечтаят не за орален секс, а за масаж или стимулация на клитора. Единственият забранен въпрос е: "Беше ли ти добре?" Какво може да отговори жена, чийто партньор реализира само собствените си фантазии, родени от гледане на порно?

Нямат представа какво е любовната прелюдия

Снимка 512986

Източник: iStock

Хиляди жени разказват едни и същи истории: в рамките на така наречената прелюдия получават минута ласки, а след това партньорът преминава към "истински" секс, тоест директно към полов акт.

Така понятието "прелюдия" се обезсмисля, защото всичко, което правят двама голи души заедно в леглото, на кухненската маса или на пода, е едно и също. А добрият любовник се разпознава по това какво друго, освен проникване, е в състояние да предложи на партньорката си.

Те не знаят, че точката G на в жената е... в ухото

Жените обичат да им говорят за секс, любовникът да им нашепва мръсни думички в ухото, наричайки ги очарователни, секси и заявявайки, че няма търпение да бъде с нея. Но точно по време на секс мъжете много често са лаконични или направо млъкват. Мислят си, че ако веднъж са казали на половинката си, че я обичат и че е секси, тя си го знае завинаги. Но е съвсем различно. Мълчанието в леглото е враг на добрия секс.

Помпат егото си, без да се интересуват от жената

Снимка 513019

Източник: iStock

Няма какво да се лъжем, много често мъжете се отнасят към секса като към световно първенство на закрито. Хвалбите им един пред друг стават по-важни и в този безкраен състезателен процес те губят най-ценното - готовността за забавление, игри, смях и непосредственост в леглото. Когато се страхуват да не изглеждат глупави и се правят на някой, който не са, те губят привлекателността си. Вибраторът изненадващо се оказва предмет, който обижда мъжеството, тъй като се възприема като конкурент на пениса. Идва въпросът: "Наистина ли не ти стигам?"

Мъжете, сексът и защо заспиват веднага след него

Защо мъжете заспиват след секс

И можем ли да направим нещо по въпроса

За добрия любовник сексът е забавление, не се страхува да опита нещо ново. Дори и да не се получи, какво от това? Играта, смехът и еротичните експерименти ще добавят пикантност и забавление към нашите приключения в леглото.