След по-малко от месец очакваме Samsung да покаже тазгодишния Galaxy Note, заедно с още няколко изненади, една от които ще е нов комплект Galaxy Buds слушалки.

Както вече знаем, те най-вероятно ще се казват Galaxy Buds Live, а благодарение на Еван Блас, от който често получаваме 3D изображения на нови джаджи, можем за пръв път да видим как ще изглеждат слушалките.

Формата им е меко казано нестандартна и различна от тази на предходните Buds, които видяхме миналата година или Buds+, които излязоха редом с Galaxy S20 серията.

Снимка 487506

Източник: Twitter / Evleaks

Galaxy Buds Live са във формата на боб и са без силиконови накрайници.

Очевидно от Samsung са намерили начин как да задържат бобчетата в ушите, но трябва да признаем, че на първи поглед това изглежда доста трудно, предвид нестандартния дизайн.

В средата им виждаме малък говорител и два отделни отвора за микрофони, а в долната си част имат две малки точки за зареждане.

Зареждането, разбира се, се случва чрез кутийката, която този път е в овална квадратна форма. Цветовете изглежда са общо три и ще можем да избираме между бял, черен и бронзов.

Samsung Galaxy Buds+ и какви са новостите в слушалките

Какво трябва да знаем за новите Samsung Galaxy Buds+

По-голяма батерия, повече звук и повече свързаност

Бронзовият ще се вписва идеално с тена, който си пожелаваме да сме хванали до началото на август, когато ще се появят слушалките.

Засега не знаем каква ще е цената на Galaxy Buds Live, но ни се иска да вярваме, че Samsung ще ги добави към някой от по-скъпите модели на Galaxy Note 20, както се случи при S20 и Buds+.