Китайският производител на смартфони OnePlus е на път да представи най-футуристичното устройство в историята си. Това ще се случи по време на технологичното изложение CES, което ще се проведе в Лас Вегас през следващата седмица.

Засега от технологичния гигант не издават детайли около новото устройство, но публикуваха кратко промо видео, с което да привлекат вниманието към него. Във видеото се вижда, че новият смартфон ще има поне две впечатляващи нови функции - невидима камера и технология за смяна на цвета на стъклото.

Загадъчните кадри разкриват задната част на новия Concept One, върху която се забелязва малък стъклен панел, там където сме свикнали да виждаме изпъкнали кръгли камери. Оказва се, че камерите и светкавицата са скрити под черно електрохроматично стъкло, което става прозрачно, когато камерата е нужна за направата на снимка. 

Засега подробностите около новия проект на OnePlus остават запазени в тайна, но със сигурност ще научим всички детайли още през следващата седмица, когато е официалната премиера на телефона. Изложението CES ще се проведе в периода 7-10 януари.