Ако трябва да систематизираме най-големите страхове на мъжете, някъде между инжекциите и страха от провал се появява и този от пускане на пералнята. Всички мръсни дрехи накуп ли трябва да се пуснат, или да се разпределят по цвят? А на каква програма... Колко препарат трябва да се сипе? А в кое отделение? И въобще защо вратичката на пералнята не се отваря веднага след изпиране...

Снимка 630943

Източник: Samsung

Безброй въпроси, които карат и най-увереният представител на силния пол да изглежда като стреснато дете пред невинния домакински уред. А колко по-лесно щеше да е, ако пералнята сама можеше да прецени тези неща и да не се налага да се излага пред гаджета, приятелки и дори майка си с глупавите си въпроси.

Изненада - пералнята наистина би могла сама да избере правилния цикъл! Но не всяка, а Samsung Bespoke, с която работим и с помощта на приложението SmartThings. То свързва устройствата в дома и прави ежедневните ни действия по-интуитивни - чудесна новина за всеки натоварен човек. Освен това е интегрирано при пералните и сушилните Bespoke, което е нещото, което интересува нашия главен герой.

Снимка 630939

Източник: Samsung

Така приложението SmartThings ни предлага подходящата програма, дава актуална информация докъде е стигнал цикълът на пране, своевременно известява, ако сме объркали нещо и дори запомня навиците ни, за да може следващия път да пуснем пералня по-бързо от обичайното. Е, все пак ще се наложи сами да заредим дрехите в нея...

Снимка 630938

Източник: Samsung

Когато стигнем до сушилнята, отново няма нужда героят ни да звъни на сестра си (например) за съвет. Пералнята вече е "казала" на сушилнята какво е изпрала и как точно е добре да бъде изсушено то. Виновен за това шушукане е Auto Cycle Link, който осигурява автоматична връзка между циклите. А за по-любопитните господа е наличен и наръчник за петна с най-подходящите съвети как да се справим с тези досадни явления по дрехите.

Снимка 630945

Източник: Samsung

След като е оправил прането, е време този работлив мъж да се отправи към кухнята. И да не забравя, че фурната има нужда да се включи да загрее предварително за кулинарния шедьовър, който той ще готви. И че съществува риск да забрави котлона включен, след като набързо си е направил омлет за закуска преди работа. SmartThings отново е верният му асистент в тези задачи с фурните и електрически плотове за вграждане на Samsung Bespoke.

Снимка 630940

Източник: Samsung

В първия случай чрез приложението фурната може да бъде включена да загрява още от магазина, докато пазаруваме продукти за ястието си. А във втория можем да проверим забравили ли сме наистина онзи котлон и да го изключим от разстояние.

Снимка 630946

Източник: Samsung

Като така и така е в кухнята, сигурни сме, че нашият герой обръща поглед и към хладилника си - уредът, с който най-много се гордее в дома си. Не защото вътре съхранява любимата си бира за лятото, а защото гамата Bespoke му позволи да избере модулите, цветовете и материалите, които най-добре го описват като човек. И които отиват на интериора му, разбира се. Какво повече може да иска от хладилника си? Освен може би да го съветва в кое отделение да прибере зеленчуците, и в кое - месото, и да пести енергия. Да, и това може да се случи отново чрез приложението SmartThings.

Снимка 630942

Източник: Samsung

А изкуственият интелект в режим AI Energy при SmartThings Energy следи как точно консумираме енергия и ползваме хладилника си. Той дори прогнозира каква ще е сметката ни за ток за месеца и ни предупреждава, ако надхвърляме предварително зададените си цели. А с един бутон можем да намалим потреблението на електроенергия.

Снимка 630944

Източник: Samsung

Какво повече може да иска един мъж? Освен телефонът му винаги да е със заредена батерия, за да може да го използва като мощно дистанционно, с което да управлява всички тези дейности в дома си. Е, на това и майка му би завидяла. Той ще й каже, че SmartThings изисква безжична мрежа, Samsung акаунт и инсталиране на приложението Samsung SmartThings. А не телефон с копчета. А тя ще му отвърне, че синът й явно се е превърнал в изряден домакин, с която всяка жена би се гордяла.