През последните месеци се говори много усилено за ChatGPT и как изкуственият интелект може да промени ежедневието ни.

OpenAI, ChatGPT и изкуственият интелект, който може да измести Google

Изкуственият интелект, който може да измести Google

Мъск стои зад проекта

Чат ботът, разработен от OpenAI, придобива все по-голяма популярност не само сред програмистите, но и сред обикновените хора, които искат да изпитат уменията му. Но ако за безплатна версия понякога трябва да се чака за достъп, то същото не важи платената.

Тези дни от OpenAI обявиха, че ще въведат нова функция към абонаментния план ChatGPT-Plus. Той работи с версията GPT-4, а тази функция ще се окаже може би най-големият ъпдейт до момента. Защото ChatGPT-Plus ще предостави актуална информация от уеб сърфирането.

Снимка 612193

Източник: iStock

Както знаем, до момента ChatGPT предоставяше информация, актуална до 2021 г., което го правеше безполезен по отношение на нова информация и текущи събития, пише Insider.

ChatGPT-Plus струва по 20 долара на месец и освен актуалната информация, предоставя на абонатите цялостен достъп до ChatGPT, дори в натоварените часове, както и по-бързи отговори.

Може ли ChatGPT да влезе в телефоните на Samsung

Може ли ChatGPT да влезе в телефоните на Samsung

Идва ли краят на Google

Безплатната версия на чат бота няма да ходи никъде на този етап, защото от OpenAI твърдят, че с този абонаментен план целят да задържат колкото се може по-дълго безплатния достъп до ChatGPT.