Седмици преди официалното представяне на моделите от серията iPhone 13, в мрежата се появиха изображения на предстоящия iPhone 13 Pro в цвят розово злато. 

Кадрите идват от Twitter профила MajinBuOfficial и отговарят на слуховете за модела и изтеклите по-рано изображения на прототипи. 

Към тях се появиха и графични скици на модела, които също потвърждават някои твърдения и очаквания за iPhone 13 Pro, като например, че ночът в горната част на екрана ще стане по-компактен. 

Снимка 544068

Източник: Twitter / MajinBuOfficial

Друга важна промяна е, че корпусите не само при iPhone 13 Pro, но и при останалите, ще са по-дебели от миналата година, защото в тях ще бъдат поместени по-големи батерии. 

Снимка 544069

Източник: Twitter / MajinBuOfficial

Най-голямата атракция обаче, разбира се, е камерата, която ще е с подобна стабилизация като при iPhone 12, но ще е с по-усъвършенстван главен сензор с широк ъгъл и автоматичен фокус. 

Снимка 544070

Източник: Twitter / duanrui1205

Не можем да не отбележим и цвета на телефона от изтеклите снимки, който ни показва как ще изглежда розовото злато. 

Освен него ще има и още една златна вариация при Pro моделите, както и сребърен, и черен вариант. 

Apple iPhone Pro 14 и ще видим ли титаниеви модели догодина

Задава ли се титаниев iPhone Pro

Какви са ползите

Засега официалното представяне се очаква да се състои през третата седмица на септември, но дотогава със сигурност ще чуем и видим още доста интересни неща за предстоящите модели.