Всеки, който се интересува от технологии и авангардна мода, знае за смарт очила Huawei × Gentle MonsterEyewear II. Обявени заедно с глобалната премиера на Huawei Mate 40 Pro в края на октомври, те вече са налични и у нас.

Мода, качествени стъкла и качествен звук

Huawei × Gentle Monster Eyewear II са слънчеви очила с висококачествени стъкла от Zeiss и с дизайн колкото красив, толкова и ергономичен, благодарение на сътрудничеството на Huawei с модния бранд Gentle Monster.

Снимка 506251

Източник: Huawei

Тънките рамки са изработени от титаниев полимер за по-ниска плътност и по-малко тегло. Титаний е използван и при сгъвките между рамките и рамената на очилата, с което е постигната за максимална еластичност и е избегнато напрежението в слепоочието при продължително носене. А прецизно пресметната форма и материали ги правят подходящи както за дамско, така и за мъжко лице.

Но освен красиви очила, Eyewear II са и висококачествено аудио устройство, през което може да слушате музика и да приемате телефонни обаждания. Моделът идва с по-голям и по-тънък високоговорител с голяма амплитуда, който предлага по-широк диапазон от звуци в сравнение с предишното поколение смарт очила на Huawei и Gentle Monster.

Снимка 506252

Източник: Huawei

Huawei × Gentle Monster Eyewear II имат и уникален акустичен дизайн за защита на всичко, което слушате. Звукът се предава директно в ухото от насочени високоговорители в лявата и дясната рамка, което ефективно намалява изтичането му навън и осигурява удовлетворяващо, многослойно стерео изживяване.

Същевременно двете рамки включват отвор за отвеждане на насочените звукови вълни, генерирани от звуковите кухини, което допълнително намалява изтичането на звук.

Благодарение на адаптивната технология за сила на звука, Eyewear II могат автоматично да намалят силата на звука въз основа на околната звукова среда, което гарантира, че потребителят може да чува ясно, като същевременно не притеснява тези около него.

Интелигентно взаимодействие

Оборудвани с множество усъвършенствани сензори, Huawei × Gentle Monster Eyewear II интелигентно разпознаят дали са сложени, или не. Така по време на възпроизвеждане на музика ще направят пауза, когато сензорите открият, че сте ги свалили очилата, и ще продължат, ако до три минути ги сложите отново.

Когато сложите Eyewear II обратно, след като за известно време не са били на лицето ви, на екрана на смартфона ви ще се появи прозорец, за да проверите само с един поглед нивото на батерията. Докосвайки изскачащия прозорец, бързо ще влезете в настройките за повече подробности. Eyewear II ще ви поздравят с глас всеки път, когато ги сложите за първи път през деня.

Снимка 506250

Източник: Huawei

Мощна батерия за часове музика

Huawei × Gentle Monster Eyewear II възпроизвеждат музика до 5 часа или гласови обаждания до 3.5 часабез прекъсване само с едно зареждане. Очилата нямат порт за зареждане. Последното, както и сдвояването, се осъществяват през елегантния и стилен калъф, който поддържа нова NFC безконтактна технология за бързо зареждане. Така очилата са готови за употреба навсякъде и по всяко време. Само свържете кутията на очилата към захранването чрез USB-C кабел и поставете очилата вътре в нея, за да започнат да се зареждат веднага.

Eyewear II вече са налични в мрежата на Теленор, Технополис, Зора, VIVACOM и в партньорите на Поликомп на препоръчителна крайна клиентска цена от 699 лв. От началото на декември ще бъдат налични и в A1 и Техномаркет.