Месец и половина след дебюта на Magic 6 Pro в Китай Honor обявява глобалната версия на най-новия си флагман.

Honor X50 Pro - всичко за новия смартфон

Honor X50 Pro e с огромна батерия и достъпна цена

Още един модел в средния клас

Тъй като е 2024 г., естествено, голяма част от стойността на Honor за Magic 6 Pro са неговите функции, захранвани от AI.

Като за начало, Honor казва, че в крайна сметка ще поддържа функцията за проследяване на очите, задвижвана от изкуствен интелект, която беше представена на срещата на Qualcomm Snapdragon миналата година.

Снимка 655014

Източник: Honor

Honor твърди, че функцията ще може да забележи, когато гледаме известия в интерфейса в стил Dynamic Island в горната част на екрана (Honor нарича това Magic Capsule) и ще отвори съответното приложение, без да е необходимо да докосваме физически върху него.

Honor също така казва, че разработва инструмент, базиран на изкуствен интелект, който автоматично ще генерира видеоклип въз основа на наши снимки, използвайки текстова команда.

Като изключим AI функциите, Magic 6 Pro е един сравнително атрактивен модел.

Снимка 655015

Източник: Honor

Екранът е 6.8-инчов 120Hz OLED панел с разделителна способност 2800 x 1280 пиксела и заявена пикова яркост до 5000 нита.

На гърба има три камери, като основната е 50-мегапикселова с променлива бленда, която може да превключва между f/1.4 и f/2.0 в зависимост от това колко дълбочина на рязкост искаме в снимките си.

Към него се присъединява 50-мегапикселов сензор с ултраширок обектив и 180-мегапикселов перископ с 2.5x оптично увеличение.

Снимка 655016

Източник: Honor

Телефонът се захранва от най-новия процесор Snapdragon 8 Gen 3 на Qualcomm и има голяма батерия от 5600 mAh, която може да се зарежда бързо с до 80W чрез кабел или 66W безжично.

Honor, Porche Design и какво ще ни донесе партньорството на двете компании

Какво ни готвят Honor и Porsche Design

Кой ще е избраният модел

Magic 6 Pro ще се продава на дребно за 1299 евро с 12GB RAM и 512GB памет и ще бъде наличен от 1 март.