Всичко, което не е позволено, е най-съблазнително. Сексът на работното място е едно от тези забранени неща, които мнозина практикуват именно заради тръпката. Но той никога не е бил толкова достъпен, както сега.

Самоизолацията, сексът, липсата на желание и как да си го върнем

Да живее сексът по време на изолация

Как да запазим искрата жива

Причината е, че тази година заради пандемията от коронавирус на повечето от нас работното място е домът. Това обаче не е намалило привлекателността на секса по време на работа, дори напротив.

Работата от вкъщи (или от леглото) и близостта на партньора явно кара много хора да се мислят доста повече за секс.

Снимка 505832

Източник: iStock

Според ново изследване на OnePoll, 58% от британците на дистанционна работа се възползват от възможността да правят секс, докато уж работят.

Проучването е проведено сред 1000 милениали (родените между 1981-1996 г.) и 1000 бейби-бумъри (родените между 1946-1964 г). Както може да се предположи, много по-активна в секса е първата група.

Милениалите са правили два пъти повече секс по време на карантината в сравнение с бейби-бумърите. 68% от по-младата възрастова група са изпробвали нови секс пози през споменатия период, 43% са включили секс играчки, а 37% са вкарвали в постелята хранителни продукти, като бита сметана и шоколад. По-младата генерация е разнообразявала сексуалните си преживявания с френска любов (54%), с игра на роли (32%) и с използването на белезници (15%).

Снимка 505831

Източник: iStock

67% от милениалите споделят, че от началото на пандемията досега, сексуалният им живот се е променил значително към по-добро. Те прекарват повече време с партньора си и обръщат повече внимание един на друг и имат много повече време за секс.

Коронавирусът, Ню Йорк и препоръките на властите за секс по време на пандемията

Наръчник за секс по време на коронавирус

Американците: за всичко си трябват правила

Като цяло, 1/4 от анкетираните признават, че са изпробвали повече нови неща в секса по време на карантинните мерки в сравнение с преди това, пише Metro. Ето че изолацията все пак има и добри страни.