Всеки, който познава поне един футболен фен, знае колко отдадени са те на играта и любимия си отбор. Няма значение дали е работен, или почивен ден - футболът е винаги на дневен ред.

Затова и съществуват много сайтове и приложения, която позволяват на феновете да следят резултатите от мачовете, които ги интересуват. От The Hollywood Reporter разбираме, че от вчера, 12 април, FIFA са пуснали своя собствена стрийминг платформа - FIFA+.

В нея футболните фенове ще могат да следят на живо промените в резултатите и статистиките в мачовете от местните първенства по целия свят. Ще има и архивни видеа и мачове, както и оригинално съдържание, което ще е под формата на документални видеа. 

FIFA+ ще може да се използва без абонамент, но за сметка на това в него ще има реклами, но през него няма да могат да бъдат гледани на живо мачове от Световното първенство. В момента сайтът и приложението поддържат пет езика - английски, немски, френски, испански и португалски.

FIFA, EA Sports и прекратяването на ексклузивното им сътрудничество

FIFA може повече да не бъде същата

Какви са плановете на футболната централа за играта

Плановете на FIFA са през следващите няколко месеца да бъдат добавени още като корейски, японски, италиански, хинди и мандарин.