Знаем какво не направи миналото лято. 2020 г. като цяло я броим за пропусната, а лятото ѝ - за време, от което нямаме забележителни спомени. И най-добрият начин да поправим това е, като се възползваме на максимум от възможностите, които ни предлагат юли, август и септември на 2021 г. Ето пет начина да го направим.

"Да" на всяка парти покана

Снимка 539892

Източник: Ferratum Bulgaria

Приятелите ни липсват, както и времето, прекарано с тях. Прекалено дълго бяхме затворени заради пандемията, а любимите ни барове, ресторанти и местенца за събиране пустееха. Затова това лято сме си обещали да не отказваме покани за купон на открито, освен ако още не сме успели да се наспим след предишния.

Даваме клетва и да опитаме най-актуалните коктейли, които ще ни пренесат на екзотични места с лазурни брегове и безкрайно синьо небе . Набелязан за пробване е Australiana Spritz, родил се на прочутия плаж Бондай в Австралия - съчетава джин, бял вермут, просеко, сода и клонче розмарин.

Бързи пари за лятото

Снимка 539891

Източник: Ferratum Bulgaria

Какво? Къде? Как така? Всъщност е много лесно, благодарение на кампанията на Ferratum Bulgaria "Пари за твоето лято". Финландската кредитна компания отпуска бързи заеми с онлайн кандидатстване и прозрачни условия. Дори не се замисляме да поставяме под съмнение точността им, последното можем да разчитаме, защото все пак става дума за скандинавци.

Ferratum ни дава възможност да вземем кредит на вноски за суми до 6000 лева и срок на връщане от 2 до 18 месеца или заем до заплата за суми до 1000 лева и срок на връщане от 5 до 45 дни. Кандидатстването е онлайн, което значи, че за нула време можем да пуснем заявка с уникалния промокод SCLF001 и да бъдем одобрени.

Използвайки този код на сайта на Ferratum, можем да спечелим една от общо 33 награди - от безвъзмезден кредит и заем до смартфон, кану, дрон, велосипед, падъл борд. Което ни води до...

Забавления по вода, земя и въздух

Снимка 539893

Източник: Ferratum Bulgaria

Със сигурност плановете ни за лятото ще са още по-страхотни, ако в тях включим и кану, падъл борд, велосипед или дрон. За първите две моментално се отправяме към някой от язовирите в Родопите (Доспат май ни е фаворит), за да научим нови техники или просто да се любуваме на разкошната природа наоколо от водата. Морето обаче също не е за подценяване, пък и винаги сме искали да пробваме каякинг в солени води.

Велосипедът е друга работа - на практика ни прави всъдеходни. Кеф ни лятото в града, кеф ни уикенд на село или просто го мятаме на колата/влака и обикаляме дестинацията, която сме избрали за почивка. За дрона пък имаме артистични планове - документиране на цялата ваканция, което после да се превърне в кратък филм на име "Айляк 2021".

И малко култура

Не може само партита и скитане наляво-надясно. Все трябва да отделим няколко часа за обогатяване това лято. И без това все не ни остава време за новите придобивки още от Панаира на книгата. Идеални за лятото ни се виждат "Клиентът е царят, а аз съм слугата" на Джеф Безос и "Будният ум: Как да развиваме ума си на всяка възраст" на Санджай Гупта.

Лафчета за всеки

Снимка 539894

Източник: Ferratum Bulgaria

За да разведрим лятото си и да бъдем винаги в епицентъра на комуникацията с нашите приятели, от Ferratum Bulgaria са се погрижили да ни предоставят супер актуални и грабващи окото Viber стикери. Готините изображения са с най-запомнящите се фрази на лято 2021 г. Главен герой е финландският ни приятел Мати, който често ни разказва за Ferratum и скандинавската точност, с която компанията се гордее.

Ще го видим да казва култови изрази като "Бичим айляк!", "Как е, брат?", "На цаца съм!, "Въй, маняк!", "Те водя на кръчма?" и още други, които ще ни накарат да се усмихнем. Всеки потребител може да изтегли напълно безплатно пакета със стикери и да го използва в общуването със своите близки и приятели - за едно по-готино и незабравимо лято във Viber с Ferratum! Пакетът се казва "Айде чил малко!", а призивът към потребителите е: "Освежи лятото и чата с аверите с новия безплатен пакет стикери от Ferratum!".

Кампанията "Пари за твоето лято"на Ferratum Bulgaria продължава до 12 септември, а повече подробности за нея има тук.