Докато някои компании едва смогват да осигурят предпазни маски срещу COVID-19, служителите на Apple се пазят от вируса със специално създадено за тях изобретение.

Apple, iPhone 12 и рекордните продажби на компанията през последното тримесечие на 2020 г.

Рекордите на Apple - напук на 2020 г.

iPhone 12 се оказа повече от печеливш

Инженерите на технологичната компания разработват специален модел на предпазна маска за лицата на хората, които имат трудов договор с Apple. Неслучайно видеото от поредицата Unbox Therapy в YouTube, в което водещият разопакова продукта на живо, е видяно от над 11 милиона души.

Самият гуру на уличната мода - японският продуцент, музикант и дизайнер Хироши Фудживара, е силно впечатлен от предпазната маска на Apple и качва три нейни снимки в своя Instagram.

А от екипа на Тим Кук са помислили за всичко - маската осигурява максимална защита, практична е, защото е за многократна употреба, и изглежда и минималистично, и стилно. Последното важи и за дизайна на опаковката.

Apple, Wistron и бунтът на служителите, който причини щети за милиони

Индийският бунт срещу Apple

Скъпи продукти, ниското заплащане

Все пак мениджърите на Apple явно се грижат за служителите си, въпреки наскорошните бунтове на работниците в тайванската компания Wistron в Нарасапура (Индия), където се сглобяват смартфоните на компанията.