Аксесоарите са неизменна част от външния ни вид и са също толкова важни, колкото и облеклото. И докато при мъжете изборът е по-ограничен, то при нежния пол възможностите да добавят още елементи в стила си са доста повече.

Стилните мъже, вратовръзките, белите ризи, цветните обувки и няколко неостаряващи съвета

Мъжкият стил е лесна работа

Нужно е съвсем малко

Модните брандове показаха колекциите си за пролет/лято 2021 и тенденциите за сезона вече са ясни. В случай че искаме да сме в крак с модата, ето и аксесоарите, които ще са на почит.

Сандали на платформа

Още в началото на 2021 г. усетихме накъде отиват нещата, защото високата и груба подметка преобладава и при затворените обувки.

За разлика от миналата година, когато заложиха на "сандалите на татко" (по-стилният модел на ортопедичните и планински варианти), това лято дизайнерите се фокусират върху платформата. Като AMBUSH и Issey Miyake.

Шапки с периферия

Въпреки масовата изолация вкъщи, модните диктатори явно са оптимисти и виждат края на пандемията или поне разхлабване на мерките, защото предлагат да не излизаме без шапка, обемна обаче.

А от Hypebae дават друго предложение - да внесем още настроение чрез този аксесоар, като го сменяме по-често и разнообразяваме с различни по цвят, текстура и форма модели.

Плетени и сламени чанти

И това лято мнозина от нас може да не стигнат до плажа. Но поне ще можем да извадим от гардероба сламените чанти, които винаги свързваме с морето - този сезон ще са част и от градската мода.

В случай че не разполагаме с такива чанти, ще намерим в магазините (включително и онлайн) на The Row, Nanushka и Burberry. При това не само от слама. По-важното в случая е да са плетени.

Чанти за бутилки с вода

Хубавата бутилка с вода е не просто аксесоар, но и стилен трик, който пази от дехидратация.

За да си набавим обаче нужната доза от течността за деня, винаги е добре тя да ни е под ръка.

Филтрирана чешмяна или минерална вода - коя да изберем

Филтрирана чешмяна или минерална вода - коя да изберем

Защото е важно не само да утолим жаждата

Компактните чанти, в които да държим нашата бутилка с вода, когато сме навън, са изключително полезен аксесоар, който набира популярност.