Дрехите от есенния гардероб на Анджелина Джоли могат да се опишат като семпли и с чудесно качество. Актрисата залага на черния цвят и неутрални тонове като бяло или бежово.

В ежедневието си тя избягва облекла с лога и прекалено наситени цветове, създавайки чудесни вечни дрехи, които позволяват безкрайни комбинации.

На червения килим предпочита прости рокли, без презрамки и дълбоки деколтета. Само леко секси докосване, каквото представлява и страничното отваряне, разкриващо бедрото на този впечатляващ тоалет Versace, останал завинаги в историята на червения килим на Оскарите още през 2012 г.

Снимка 318418

Източник: GettyImages

Ето какво може да откриете в есенния гардероб на красивата актриса.

Elisabetta Franchi

Снимка 318415

Източник: GettyImages

Италианската марка предлага чудесни дрехи, като това бяло манто, което Анджелина Джоли носи като рокля. Всичко, от което се нуждаете, са едни блестящи изискани обувки и червено червило за завършек на перфектния ви стил.

Everlane

Снимка 318416

Източник: GettyImages

Въпреки че Анджелина Джоли обикновено използва дрехи от по-висок клас, тя има слабост към една по-достъпна марка. Актрисата често носи Everlane, като се започне с мокасините - едни от любимите ѝ обувки, когато не е на токчета. Виждали сме я облечена и с якета, и тениски със същото име. По време на хуманитарно посещение в Найроби (Кения) Анджелина Джоли избра дамски костюм в бежови тонове и бяла тениска на американската марка.

Loro Piana

Снимка 318417

Източник: GettyImages

Това е италианска компания, специализирана в луксозния кашмир, която създава своите емблематични тишърти и блейзери от най-високо качество. Анджелина Джоли има няколко облекла с почерка на Loro Piana, сред които попада и това изискано палто с бежови тонове и перфектна кройка - съкровище за гардероба.