Август най-после донесе нормалните за това време на годината горещини. С радостта от традиционното лято дойде и жегата и проблемът как да носим косата си така, че да не губим от стила си, но и да ни е хладно.

Бела Хадид се забавлява по бански

Бела Хадид се забавлява по бански

Ето как

Няколко звезди и онлайн знаменитости споделят своите идеи за това, начело с Бела Хадид (на заглавната снимка) с добре пригладена и прибрана коса в комбинация с ефектни обеци.

Снимка 372068

Източник: SplashNews

Дакота Джонсън залага на френския шик - прибрана в нисък кок коса с небрежен бретон. Прическата отива много на простичкия, но секси сатенен потник, с който е излязла.

Снимка 372069

Източник: SplashNews

Дженифър Лопес също е фен на коковете, но нейният е по-висок и строг в унисон с черно-белия й тоалет, изискващ високи токчета.

Австралийският модел Шарлът Хамилтън може да е само на 13 години, но пък има близо 20 000 последователи в Instagram заради по детски свободния си стил. Като ето тази 30-секундна прическа, за която ни трябва единствено ластиче и бандана в ярък цвят.

Снимка 372070

Източник: SplashNews

Зои Кравиц не се притеснява да експериментира с косата си. След като я видяхме с къса изрусена прическа, актрисата от "Големите малки лъжи" се появи на изложението Comic Con, небрежно стилизирала косата си сякаш тъкмо е станала от сън.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Риана качи своя кок на темето си и му придаде закачлива нотка.

happy camper

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ако всичко друго ни се вижда излишно усилие за лятото и лятната ни ваканция, просто можем да оставим косата си да прави каквото си иска и да не се занимаваме да я стилизираме. На Кендъл Дженър това й се получава добре.