Моделът Бела Хадид отново покаа и перфектна фигура, и че умее да се радва истински на лятото и любимите си хора. И не, в случая не визираме нейната половинка The Weeknd, с когото само се събират и разделят.

През уикенда Бела отбелязала запомнящо се рождения ден на своята колежка и много близка приятелка Леа МакКарти. Тя дори нарече рожденичката "петата сестра Хадид".

А вместо с лъскаво парти в шумен клуб, красавиците и приятелската им компания се забавляваха нестандартно - в сафари парк в Малибу. Malibu Wine Safari предлага не само разходка сред диви животни, но и дегустиране на десетки вина.

Със сигурност това е допринесло за доброто настроение на Бела, Джиджи, Леа и компания. Моделът сподели няколко кадъра от срещата си с жираф, както и от купона в чест на рожденичката. 

Бела Хадид на корицата на Vogue Мексико

Бела Хадид на корицата на Vogue Мексико

Почти без дрехи и невероятно секси

Ден преди това пък по-малката сестра Хадид събра милион и 300 хиляди харесвания с горещо селфи в огледалото, облечена само в оскъден, червен бански. Цветът определено й отива, както и липсата на дрехи. А последователите й цъкат с уста и си повтарят какъв късметлия е гаджето й.

Бизнес

Lifecafe