Август се изниза доста неусетно, но не се изненадваме, защото като цяло лятото ни спретна този номер. Това, което ни остава да направим, е да се надяваме, че септември ще ни донесе още топли дни.

Петъчна доза сексапил

Петъчна доза сексапил

Мокри мисли за плаж се теглят през ума ни

Може и да го направи, може и да не го направи, но в петъчната доза сексапил винаги е топло. Даже няма какво да се лъжем - на моменти направо пари.

Тази седмица също няма да прави изключение, а една от причините е, че в селекцията сме добавили цели две българки, защото от родните жени по-секси няма. Започваме с модела Славена Вътова, която след няколко седмици ще видим като жури в "България търси талант".

След Славена ще се спрем на Бианка Буут, която заедно със сестра си Алана притежава линия бански костюми. Това обаче не я спира да облича и тези на Емили Ратайковски, за което, разбира се, не я виним.

Продължаваме смело напред, защото краят може и да е близо, но имаме още останали сили. Профилът на Теодора Тодорова пък има задачата да ни изтощи напълно.

Сигурни сме, че малцина са издържали, но ако все пак има такива, ще сложим окончателен край с три снимки за късмет на прекрасната Алексис Бумгарнър.

 

Петъчна доза сексапил

Петъчна доза сексапил

Време е да изплакнем окото подобаващо