45-годишната Хайди Клум е от онова поколение супермодели, което сякаш е неподвластно на времето. Тя продължава да изглежда повече от добре и безспорно видът й повдига редица въпроси как го постига.

Но преди да започнем да коментираме пластични операции и козметично корекции, на които вероятно се е подложила, е добре да чуем какво самата Хайди има да ни каже по въпроса, защото е доста интересно.

Клум признава, че използва за почистване на лицето си един продукт, който е създаден с друго предназначение, а именно - бебешкият шампоан на Johnson's, който ни е добре познат от години.

Снимка 380744

Източник: GettyImages

Всичко започва с една очна инфекция, при която лекарят й препоръчва да почиства лицето си именно с този продукт.

Според супермодела, шампоанът без парабени успява да почисти идеално кожата й от всички замърсявания и да я остави свежа и с младежки вид. А след измиването на шампоана, тя нанася задължително овлажняващ продукт, пише Daily Mail.

Тайните на красотата на Хайди Клум

Тайните на красотата на Хайди Клум

От диетата до тренировката

Днес Клум предпочита някои бебешки продукти, защото не са така агресивни към кожата. Но бляскавата й визия не минава и без скъпи козметични продукти, защото просто е неизбежно. Не бива да забравяме обаче, че е много важна и основата, върху която те се нанасят.