Хайди Клум е една от най-известните немски манекенки и жена със завидна форма след раждането на четири деца. Повече от 10 години е част от ангелите на Victoria's Secret. Тя е на 45 (навърши ги на 1 юни), но изглежда зашеметяващо. Ето кои са тайните на красотата й, които сама разкрива в Instagram профила си.

Wohoooo

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Тренира по четири пъти в седмицата

Това е програма, съставена от треньора й Дейвид Кирш. Упражненията са основно навън, като включват бягане, каране на колело, вдигане на тежести и плуване.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Пие много вода

Крайно банално, но истината - пиенето на повече вода помага на тялото да се освободи от токсините, спомага за контролирането на теглото и подобряването на тена.

Red

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Ползва изкуствени мигли

Те отварят погледа, правят очите по-големи и отклоняват вниманието от фините бърчици. Освен това, съчетани с ярко червено червило, са идеалната добавка към секси тоалет.

Спазва правилото 80/20

Което означава, че Хайди се храни здравословно в 80% от времето, а в останалите 20% си позволява да се глези с не толкова полезни храни и напитки.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Избягва въглехидратите

Хайди Клум твърди, че в никакви случаи не консумира хляб и паста, а залага на големи количества зеленчуци и протеини. Няма причина да не й вярваме - виждаме, че е в невероятна форма.