Филмовата кариера на Дуейн Джонсън се развива повече от добре. Има редица доказателства за това, като най-безспорното е, че за 2016 г. той стана най-високоплатен актьор в света, а през 2017 г. се нареди на второ място. 

Какво се крие зад успеха на Уил Смит

Какво се крие зад успеха на Уил Смит

И какво общо има Арнолд Шварценегер с него

Зад постиженията на Скалата със сигурност се крият много часове усилена работа, но и не само. В своя профил в Instagram актьорът сподели какви са двете страни на успеха и защо е толкова трудно да бъде постигнат.

Според Дуейн Джонсън вниманието на хората и парите, които получаваме като следствие от успеха, са само едната страна на монетата. Другата обаче остава скрита за широката публика, и тя е свързана със стрес, с напрежение.

Каква е тайната за успех на Марк Уолбърг

Каква е тайната за успех на Марк Уолбърг

Какво е необходимо, за да бъдем на върха

Според актьора всички преминаваме през това ежедневно напрежение. Нещото, което е разбрал, достигайки върха, е, че трябва да работиш още по-здраво и всеотдайно, ако искаш да останеш там.

Дуейн Джонсън вече е част от Алеята на славата

Дуейн Джонсън вече е част от Алеята на славата

"До успеха не се стига сам"

Ключът е да си спомним, че напрежението, безпокойството и безсънните нощи винаги ще бъде там, но не трябва да ги оставяме да ни контролират, и да продължаваме напред.