Седмицата на модата в Париж, Grand Palais и едно ревю на Chanel. Това ни е достатъчно, за да се досетим, че става дума за поредния запомнящ се спектакъл.

След есенната гора и круизния кораб, сега новите модели на Chanel за пролет/лято 2019 бяха представени на специално създаден плаж.

Снимка 381589

Източник: GettyImages

Креативните им идеи край нямат. И не само по отношение на обстановката, която да се създаде за ревюто.

А сред целия този морски оазис и морето от звезди, гости на ревюто, открояваме и една българка. 16-годишната Белослава Хинова също се разходи по нестандартния подиум и представи дрехи на марката, редом с Кая Гербер и други известни модели.

Белослава Хинова

Източник: GettyImages

Белослава Хинова

Новата колекция на Chanel предначертва едни от тенденциите за топлите дни през следващата година. А ето и някои от акцентите.

Цветовете: Ярко жълто, розово, ментово зелено, светлосиньо, бежово, златен пясък. И, разбира се, класическото черно.

Снимка 381599

Източник: GettyImages

Материите: Шифон, туид, дантела, прозрачен шифон, памук, деним, кожа. Разнообразие, но и елегантност без компромиси.

Кройките: Саката са с широки рамене, големи ръкави и колани. Панталоните са широки, а не слим. Полите са все повече макси и все по-малко мини. И с все по-дълбоки цепки. Къси са якетата и роклите от туид.

Снимка 381601

Източник: GettyImages

Дрехите: Панталоните за колоездене са предпочитани и от Chanel. Роклите са асиметрични. И за деня, и за вечерта марката ни предлага красиви жилетки, които също са предимно от туид.

Снимка 381602

Източник: GettyImages

Те идеално се комбинират и с фееричните, дълги рокли. Представени са и по-плажни модели, които спокойно можем да носим и далеч от морския бряг, защото ни изкушават със своите цветове и кройки.

Снимка 381604

Източник: GettyImages

Аксесоарите: Сламени шапки, шапки с козирка, XXL бижута и очила с мини стъкла. Чантите са малки, плетени, бродирани, пухкави и много, много цветни. Разбира се, има и големи, плажни чанти, които отново носят духа на Chanel.