От около година Приянка Чопра успешно се справя с баланса между ролята си на майка и ролите си на големия екран. Наскоро излезе последният филм с нейно участие "Отново любов" и покрай премиерата видяхме актрисата неведнъж на червения килим.

“Отново любов” - романтична комедия с участието на Приянка Чопра, Сам Хюън и Селин Дион

Какво да очакваме от “Отново любов” с Приянка Чопра, Сам Хюън и… Селин Дион

Наистина ли любовта е отговорът на всичко

Това пък, което остана скрито от камерите, Чопра сподели в новия брой на Grazia. Тя е на корицата на изданието в 12 страни, а в интервюто разкрива как след раждането на дъщеря си гледа след всеки ангажимент да се прибере възможно най-бързо вкъщи.

Приянка и съпругът й Ник Джонас станаха родители на дъщеря чрез сурогатна майка през януари 2022 г. От тогава досега актрисата не е спирала да работи, но приоритетите й определено са се пренаредили.

"Ако сега ми кажат да се откажа от кариерата си и да се преместя в друга страна, бих го направила веднага за дъщеря си", категорична е тя. Именно същото са сторили и родителите й за нея, когато е била малка - преместили са се в Мумбай, за да може да стане известно име в Боливуд.

Сега Чопра гледа на кариерата си по съвсем различен начин, знаейки, че вкъщи я чака нейното едногодишно момиченце. След като е разбрала колко силна е връзката между родител и дете, тя няма търпение да си свърши работата колкото се може по-бързо и да се прибере навреме у дома. 

Приянка Чопра разказва за запознанството със съпруга си Ник Джонас и трудностите в началото на кариерата си

Операцията, която едва не слага край на кариерата на Приянка Чопра

Актрисата разказва за трудностите в началото на кариерата си

Все пак актрисата пояснява, че това, че дъщеря й е неин топ приоритет на този етап не значи, че вече не е така отдадена на работата си, както преди. Но сега е наясно, че личният й живот е по-важен от професионалния и затова отделя повече време за него.