Странно е романтична комедия да започва с трагичен инцидент, при който перфектното гадже на главната героиня е премазано от кола. Но "Отново любов" започва точно така. А след подобен шамар не ни остава друго освен да се надяваме, че предстоящите почти два часа все пак ще имат щастлив край.

"Пазители на Галактиката Volume 3" и какво да очакваме от филма с Крис Прат и Мария Бакалова

Какво да очкаваме от "Пазители на Галактиката Volume 3"

Краят е тук

Историята, написана и режисирана от Джим Страус, ни запознава с илюстраторката и авторка на детски книги Мира (Приянка Чопра). След като губи годеника си, тя нито има желание да ходи отново по срещи, нито има някаква вяра в любовта. Но след две години, прекарани в скръб и изолация, Мира решава, че трябва да продължи напред.

Убедена да се върне в Ню Йорк от по-малката си сестра Сузи (София Баркли), малко по малко Мира отново започва да води стария си начин на живот. Дори се съгласява да излезе на среща. А в ролята на момчето от приложението за запознанства влиза не кой да е, а съпругът на Приянка Чопра- Ник Джонас.

Снимка 617912

Източник: Alexandra Films

Но Мира изобщо не е забравила годеника си Джон. В опит да преодолее загубата, тя започва да му изпраща искрени, романтични и дори интимни съобщения, без да подозира, че телефонният му номер вече принадлежи на друг.

Снимка 617913

Източник: Alexandra Films

Този друг човек е музикалният критик Роб (Сам Хюън), който е почти толкова разочарован от любовта, колкото и Мира. Е, той не губи годеницата си толкова фатално, но почти толкова драматично - тя го напуска седмица преди сватбата им. Но вместо да се дразни на съобщенията от непознатия номер, Роб е трогнат от искреността и започва да развива чувства към тяхната авторка.

Снимка 617910

Източник: Alexandra Films

Като музикален журналист на Роб му е възложена задачата да напише материал за Селин Дион и първото ѝ турне в Америка от цели 10 години. Той обаче не просто не е фен на певицата, но и е истински подразнен от любовните послания в песните ѝ, тъй като изобщо не им вярва. Вместо да му даде интервю, Селин Дион (която играе себе си във филма) започва своеобразни терапевтични сеанси с него, в които разкрива мъката по починалия си съпруг и го насърчава да потърси Мира.

Снимка 617911

Източник: Alexandra Films

Както можем и да предположим, за да имаме романтична комедия налице, двамата главни герои се срещат. И нещата между тях действително потръгват... поне докато Мира не хваща Роб в лъжа.

“Мафия Мама” - какво да очакваме от филма с Тони Колет и Моника Белучи

Какво да очакваме от филма “Мафия Мама” с Тони Колет и Моника Белучи

Ами ако шефът на мафията е жена

Снимка 617914

Източник: Alexandra Films

Интересно е, че Селин Дион пише за филма пет нови песни. Дали обаче са достатъчни, за да компенсират липсата на химия между главните актьори, е трудно да преценим. Въпреки това "Отново любов" успя да ни накара да се почувстваме точно както и музиката на Селин Дион - да вярваме, че любовта е отговорът на всичко.

"Отново любов" е по кината от 12 май