С участието си в сериала "Еуфория" Зендая си спечели не само много фенове, но и доста похвали от критиците, които вече я определят като една от най-добрите млади актриси в момента. Затова и не е изненада, че оттук нататък ще я гледаме все по-често.

Challengers, Зендая, Лука Гуаданино и новата романтична драма на италианеца

Зендая и каква е връзка й с тениса

Подсказваме - свързана е с Лука Гуаданино

Само тази година ще видим два филма с нея. Първият е "Дюн: Част втора", а вторият - Challengers на режисьора Лука Гуаданино. А участието ѝ и в двата определено ще е интересно да се гледа, тъй като са в съвсем противоположни жанрове. Докато първият филм е приключенска фантастика, то другият е романтична комедийна драма.

Освен това сюжетът на Challengers е доста провокативен. Ако трябва да обобщим в едно изречение, то можем да очакваме един любовен триъгълник, който ще се заформи в света на професионалния тенис.

В главната роля е Зендая, която играе шампионката Таши Дънкан, пише Entertainment Weekly. Кариерата ѝ обаче е поставена на карта след тежка контузия и затова насочва усилията си да бъде треньор. Междувременно съпругът ѝ Арт (Майк Файст), който също е тенисист, също преминава през труден период, понеже е натрупал серия от загуби. За да му помогне, Таши решава да го включи в състезание, в което обаче се оказа, че той ще трябва се изправи срещу Патрик (Джош О'Конър). А Патрик е не само бивш най-добър приятел на съпруга на Таши, но и нейно бивше гадже.

От новия трейлър на филма става и ясно как се заражда любовният триъгълник между тях, след като и двамата мъже искат именно Таши да им стане треньор. А отношенията им излизат извън границите на корта и стават... доста горещи, както се вижда в двеминутния клип.

Зендая в Challengers - трейлър на филма на Лука Гуаданино

Зендая попада в любовен триъгълник и света на тениса

Трейлър на Challengers

"Той не е влюбен в теб", чуваме да казва Арт, съпругът на тенисистката. "Какво те кара да мислиш, че искам някой да е влюбен в мен", пък провокативно му отговаря тя.

Challengers е по кината през април