Феновете на Манчестър Сити изживяват може би най-добрия си сезон. След като отборът им успя да навакса доста голямата преднина на Арсенал, те станаха шампиони на Англия.

През уикенда пък победиха градския съперник Манчестър Юнайтед и спечелиха ФА Къп. Това означава, че са само на една победа разстояние от требъл. За целта трябва да победят Интер във финала на Шампионска лига, който ще се изиграе на 10 юни.

За двама от футболистите на на Сити обаче празненствата след спечелването на ФА Къп бяха малко по-странни. Илкай Гюндоган и Кевин Де Бройне се оказаха без медали. Странно, но факт.

Снимка 620977

Източник: GettyImages

Според Goal.com, вратярят Едерсон е сложил своя медал около врата на Де Бройне, но за Гюндоган, който бе и големият герой в мача, медал не е имало.

От The Sun твърдят, че причината не е някаква друга, а чисто и просто на организаторите са им свършили медалите. Не сме сигурни как това е възможно при положение, че броят на футболистите, които евентуално трябва да вземат медал, се знае предварително, но е факт.

Е, Илкай Гюндоган и Кевин Де Бройне няма да останат без медали като цяло. Те просто ще получат своите на по-късен етап. Въпреки това някои фенове на Манчестър Сити са озадачени как така двама от най-ключовите играчи остават без медал, а за такива, които получават рядко шанс за изява като Калвин Филипс, Кол Палмър и Рико Люис, има.