Вече дори не помним колко пъти сме се възхищавали на Уил Смит и съпругата му Джейда, че са открити и споделят лични неща, които повечето известни личности не биха.

Уил Смит, WILL и автобиографията на актьора, която ще излезе тази година

Уил Смит дава на феновете си това, което винаги са искали

Какво ни готви в края на годината

И не само известни личности, но и обикновени хора. А в предстоящата си автобиография - Will, която трябва да бъде пусната в продажба от 9 ноември, актьорът продължава линията на откровения.

По принцип в миналото Уил Смит е казвал, че отношенията с баща му са били проблемни, но от откъс от книгата, предоставен на People, става ясно, че е имало момент, в който актьорът е обмислял дали да не го убие.

Смит пише в автобиографията си, че баща му е бил алкохолик и е биел майка му. Но въпреки това Уилям, който през 2016 г. почина от рак, винаги е подкрепял сина си. Според написаното, Уилям е бил във всяко едно звуказаписно студио, където синът му е записвал парчетата си, както и на премиерите на филмите му. И в тези моменти той винаги е бил трезвен.

Но една определена случка е повлияла много сериозно на Уил Смит. Според актьора, когато е бил на девет години, баща му (докато е бил пиян), е ударил майка му толкова силно в главата, че тя е припаднала за момент.

Смит пише, че тогава не е направил нищо, защото се е страхувал, но се е зарекъл, че един ден, когато порасне и стане достатъчно силен, ще отмъсти за майка си. И такъв момент му се е отдал години по-късно, когато Уилям е вече бил диагностициран с рак и не е можел да ходи сам.

Уил Смит съвсем открито споделя, че е имало момент, в който е трябвало да избута количката, в която баща му е седял, от спалнята до банята. Но по пътя минавал близо до стълби. Актьорът е честен, че за част от секундата през ума му е минало дали да не го бутне по стълбите, за да може най-накрая да изпълни обещанието си, дадено преди много години.

 Джейда Пинкет Смит, Уил Смит, Red Table Talk, Гуинет Полтроу и имат ли проблеми в леглото

Имат ли проблеми в леглото Уил Смит и съпругата му

Джейда Пинкет Смит дава да се разбере, че...

Разбира се, не го е направил, защото не е оставил тъмната му страна да надделее. Но тази история, споделена от актьора, за пореден път ни кара да му се възхищаваме, защото наистина не са много хората, които биха споделили подобни неща през няколко души, какво остава пред цял свят.