В началото на миналата година разбрахме, че Клинт Истууд не възнамерява вече да се отдава на пенсия, а се е захванал с нов филм.

Juror No. 2 на Клинт Истууд ще е с участието на Никълъс Холт и Тони Колет

Клинт Истууд избра актьорите за последния си филм

Снимките на Juror No. 2 започват скоро

Juror #2 към момента е смятан за последния филм на легендарния актьор и режисьор. Истууд се слави с факта, че снима филмите си изключително бързо, защото не губи време в правенето на много и често излишни дубли.

Това е и обяснението защо Warner Bros. вече са готови с трейлъра на Juror #2. В него ще видим как съдебният заседател Джъстин Кемп (Никалъс Холт) е поставен в много напечена и морално опасна ситуация.

В една октомврийска нощ при проливен дъжд с колата си той удря нещо, което мисли, че е елен, който е успял да избяга след това. Но година по-късно е призован за съдебен заседател по дело за убийство. Историята и доказателствата го карат да се съмнява дали в онази дъждовна нощ е ударил елен, или нещо друго...

Трейлърът изглежда доста обещаващо и успява да запали любопитството ни още повече. От Variety обаче разбираме, че Juror #2 ще се сдобие с лимитирано разпространение както в САЩ, така и в останалите теротирии по света от 30 октомври, което означава, че може и да не го видим по кината у нас.

Освен Никълъс Холт, във филма участие имат още Тони Колет, Джей Кей Симънс, Крис Месина и Кийфър Съдърланд.