Все повече хора са настроени срещу Травис Скот заради трагедията на концерта му Astroworld, при която загинаха осем души.

Травис Скот, трагедията на Astroworld и бил ли е предупреден преди концерта за нередности

Бил ли е предупреден Травис Скот за опасностите преди фаталния концерт

Деветгодишно момче е в кома след случилото се

Но докато се изяснява дали рапърът наистина има вина и е можел да предотврати всичко това, всеки има право на тълкуване. Пиърс Морган, който по принцип винаги има мнение за всичко, не пропусна да коментира случилото се.

В колонката си за Daily Mail 56-годишният журналист даде да се разбере, че не вярва в разкаянието на Травис Скот. Морган се позовава на факта, че рапърът е известен с това, че насърчава феновете си към безредици по време на свои участия и концерти.

От Metro.co.uk припомнят, че през 2015 г. Скот беше признат за виновен по обвинения, че е насърчил свои фенове по време на участието си на фестивала Lollapalooza да преминат през ограничителните заграждения, за да всеят хаос.

Пиърс Морган смята, че Травис Скот е виновен за създаването на опасна среда на концертите си, в която феновете или не смятат, че протоколите за безопасност са важни, или че не трябва да ги спазват. 

Според Морган рапъра може и да се прави на шокиран от случилото се, но всъщност това е така, защото действа като човек, който е изправен пред угрозата да бъде съден и вината за поведението на тълпата да бъде хвърлена върху него.

Травис Скот, трагедията по време на Astroworld в Тексас, историите и делото срещу рапъра

Когато забавата се превърне в смъртна присъда

Има ли вина Травис Скот за случилото се

Журналистът също така смята, че кръвта на мъртвите фенове е върху средния пръст на Травис Скот, визирайки редовната практика на рапъра да показва високо вдигнат среден пръст на концертите си.