Рокендрол интериор - явно търсенето на предмети в подобен стил се е увеличило, защото още един музикант пуска колекция за дома. Става дума за Травис Баркър, който напоследък е по-популярен заради връзката си с Кортни Кардашиян.

Барабанистът на Blink 182 работи с лондонското дизайн студио Buster + Punch по създаването на Skull Collection.

Както подсказва името на колекцията, основният мотив в нея са черепите. "Винаги съм имал мания по черепите - от първия момент, когато видях работата на художника Pushead, който сложи черепи на обложките на албумите на Metallica и Misfits", коментира Баркър пред Dezeen.

Skull Collection включва настолна лампа, купа, свещник, стопер за врата и дръжки за различни мебели. Всичките са изработени от неръждаема стомана или бронз, като е използван метода на пясъчното леене - така Buster + Punch ни гарантират, че няма два еднакви предмета.

Баркър казва, че колекцията му ще "добави малко драма" в интериора ни и че може да ползваме купата-череп за чипс или за пепелник. Тя точно не ни е най-любимият предмет от Skull Collection, но пък бихме обмислили ще отиват ли в дома ни дръжките за мебели във формата на черепи.

Лени Кравиц, Kravitz Design, CB2 и новата му интериорна колекция

Лени Кравиц е добър и в това

Талантите му са безкрайни

Поръчките стават от тук.