От опит, граничещ с пристрастяване, знаем, че всеки от актьорите в сериала "Приятели" се представя повече от впечатляващо в ролята си. Затова не бихме и предположили, че някой от тях би могъл да е уплашен, докато е на снимачната площадка. Ето защо няма как да не сме изненадани от признанието, че именно така се е чувствал един от най-опитните актьори.

“Приятели”, Лиса Кудроу и какво мисли за римейк на сериала с нови актьори

Римейк на “Приятели” - само при едно условие

Ще видим ли още от живота на любимата ни шесторка

По време на интервюто си в The Kelly Clarkson Show 77-годишният Том Селек признава, че е бил "уплашен до смърт", когато е трябвало да играе ролята на доктор Ричард Бърк в "Приятели".

Всъщност, актьорът смята, че гостуването в сериали е "най-трудното нещо". И за пример дава именно участието си в хитовия ситком, в който се играе в няколко от сезоните.

Том Селек признава, че не се е представял особено добре, докато е репетирал, като обяснява и защо се е чувствал притеснен.

"Не се бях снимал в ситком и бях доста нервен. Кортни помогна много. Но всички са невероятна група приятели. Очевидно са станали приятели и в живота, не само за сериала. И това си личи. Беше чудесна работна среда."

Кортни Кокс, "Приятели" и защо не помни голяма част от епизодите на сериала, в които се е снимала

Защо Кортни Кокс не помни почти нищо от "Приятели"

Актрисата има обяснение

Бихме казали, че за последното сме съгласни и ние като зрители, защото доктор Ричард Бърк (Том Селек) и Моника (Кортни Кокс) си остават сред любимите двойки от началните сезони на сериала.