След като беше избран да изиграе Спайдърмен, кариерата на Том Холанд тръгна стремглаво нагоре. И това е напълно логично предвид популярността, която носи ролята на супергерой.

Том Холанд, Оскарите и би ли водил церемонията

Би ли водил Том Холанд Оскарите

Сложен въпрос с няколко отговора

Но за Холанд да си супергерой не е достатъчно. Ето защо преди време му е дошла идеята да изиграе Джеймс Бонд, но млада версия на Агент 007. Нещо, което не е лишено от логика, защото най-малкото Том Холанд е британец.

В интервю за списание Total Film Холанд казва, че е представил идеята за младия Джеймс Бонд пред Sony след като е приключил снимките на "Спайдърмен: Далече от дома". Актьорът допълва, че това е била негова мечта, но в крайна сметка не е сигурен дали хората, които държат правата за филмите за г-н Бонд, въобще са били заинтересовани от тази идея.

Но тази идея на Том Холанд не се е оказала толкова лоша, защото според него след това на Sony им е хрумнало, че все пак могат да го вкарат в екшъна. Така и актьорът е получил ролята на Нейтън Дрейк в "UNCHARTED: Извън картата", пише Variety.

Uncharted, Том Холанд, Марк Уолбърг и трейлър на филма, базиран на игра

Том Холанд се впуска в приключения

Трейлър на Uncharted

Филмът е базиран на популярната поредица от видео игри Uncharted и се очаква да го видим по кината през февруари (ако нещо не се обърка, разбира се).