Том Холанд бавно, но сигурно набира скорост и вече определено ще го свързваме и с други роли, освен тази на Спайдърмен.

Том Холанд, Cherry, братята Русо и килограмите, които актьорът е трябвало да свали за ролята

Килограмите, които Том Холанд е трябвало да свали заради роля

Когато си готов на всичко

Един от филмите, към които има големи очаквания, е режисираният от братята Русо - Cherry. В него Холанд ще изиграе тийнейджър, който съвсем ненадейно решава да захвърли живота и обучението си, за да се присъедини към армията.

Именно това е преломният момент, защото след като се връща от мисия, той определено не е същият човек. Завърта се във водовъртежа на наркотиците и престъпленията, от който измъкване няма.

И понеже филмът представя различни фази и аспекти от живота на главния герой, на Холанд му се налага да прави различни интерпретации, което не е много лесно. А за някои от тях дори майка му не е съгласна.

В интервю за Esquire актьорът казва, че по време на снимките на Cherry е решил да изпрати снимка от снимачната площадка на майка си, за да ѝ покаже как минава денят му.

Въпросната снимка обаче е показвала как Холанд е в затворническа килия и плюе кръв, което е ядосало страшно много майка му. И той е разбрал грешката си много бързо, разбира се.

Cherry, Том Холанд, братята Русо и трейлър на филма на Apple TV+

Когато войната превърне едно момче в наркоман и обирджия

Трейлър на Cherry с Том Холанд

Том Холанд казва, че майка му харесва най-много филмите, в които може да каже: "Ето го малкото ми момче". А Cherry определено не е такъв филм. Филмът трябва да бъде пуснат в Apple TV+ от 26 февруари.