Не за първи път ще си признаем, че сме фенове както на книгите на Анджей Сапковски, така и на хитовия сериал. И като такива винаги с нетърпение чакаме новини около The Witcher. A Netflix тъкмо ни зарадваха.

The Witcher: Blood Origin, Netflix и тийзър на предисторията на The Witcher

Първи тийзър на предисторията на The Witcher

Какво ли ни очаква

От стрийминг платформата разкриха, че третият сезон вече официално се снима. В Instagram страницата на сериала те публикуваха снимка с очарователното описание: "Семейството ни е отново заедно".

На кадъра виждаме, че на снимачната площадка са трима от "обичайните заподозрени" - Гералт (Хенри Кавил), Цири (Фрея Алън) и Йенефер (Аня Шалотра).

А какво да очаква великолепното трио този път ли? От краткия синопсис разбираме, че за Гералт отново предстоят героични подвизи. Той е решен да направи всичко възможно, за да предпази семейството си. За тази цел обаче ще трябва да намери убежище за Цири, която е в смъртна опасност.

Докато тримата с Йенефер са в търсене на сигурно място, се оказва, че ще трябва първо да се преборят с тъмни магии и предателства. За да не загубят един друг завинаги.

Хенри Кавил, Кристофър Хивджу, The Witcher и как актьорът се пошегува с колегата си

Когато Хенри Кавил влезе в ролята на шегаджия

Вещерът може и да бъде забавен

Залогът е висок, но си заслужава. А какво ще се случи по-нататък, тепърва ни предстои (да се мъчим, поне ние) да разберем.