The Lost Daughter имаше своята премиера на филмовия фестивал във Венеция, след което беже прожектиран на още важни кино събития в САЩ и Европа. Всъщност режисьорският дебют на Маги Джиленхол ще продължи да обикаля фестивалите до края на октомври.

Защото дългоочкваната му премиера е чак навръх Нова година и, честно казано, наистина нямаме търпение да го видим.

Маги винаги е била много придирчива в добрия смисъл на думата към ролите, които приема да изиграе. Затова и към първия й филм като режисьор няма как да не сме изключително любопитни. А за това допринасят и други фактори.

Като например, че филмът е екранизация по романа "Непознатата дъщеря" на Елена Феранте - един от най-популярните съвременни автори, чиято самоличност е обвита в тайнственост. Той разказва за Леда - жена на средна възраст, която заминава на почивка в малко крайбрежно градче. Една случайна среща обаче ще събуди болезнени спомени от миналото й.

Актрисите в главните са роли са поредната причина да очакваме наистина много от The Lost Daughter. В ролята на Леда е Оливия Колмън, която може да изиграе буквално всичко. Дакота Джонсън като млада майка и Джеси Бъкли като младата Леда са другите два впечатляващи избора на Джиленхол.

Премиерата на The Lost Daughter е на 31 декември по Netflix.