В свят, в който средният размер на семейството е намалял значително през годините, тази жена е раждала 22 пъти. На 48 години тя притежава забележителното отличие да бъде майка на 11 момчета и 11 момичета. И голямото им семейство става все по-голямо.

Сю Радфорд, родена на 22 март 1975 г., започва невероятното си родителско пътешествие в ранна възраст. Тя приветства първото си дете, Крис, в тийнейджърските си години и по-късно се омъжва за Ноел Радфорд, любов от гимназията, който е и неин партньор в изграждането на невероятното им семейство. Двойката се жени и скоро се появява второто им дете - Софи. Те обаче все още не знаят, че това е само началото на тяхната забележителна история.

Семейството разцъфтява

С всяка изминала година двойката празнува пристигането на нови попълнения в тяхното любящо потомство. Семейството Радфорд се разраства, като включва децата им Крис (34 г.), Софи (29 г.), Клои (27 г.), Джак (26 г.), Даниел (24 г.), Люк (22 г.), Мили (21 г.), Кейти (20 г.), Джеймс (19 г.), Ели (18 г.), Ейми (17 г.), Джош (15 г.), Макс (14 г.), Тили (13 г.) Оскар (11 г), Каспър (10 г.), Хали (8 г.), Фийби (6 г.), Арчи (5 г.), Бони (4 г.) и Хайди (3 г.). Тяхното 17-то бебе Алфи е мъртвородено.

Живот с голямо семейство

Да живееш с десетки деца несъмнено е предизвикателство, но Сю и Ноел създават грижовна и подкрепяща среда за семейството си. Те подчертават важността на любовта, дисциплината и силните семейни ценности. Въпреки огромния размер на семейството си Радфорд успяват да осигурят прехраната на децата си, без да разчитат на държавни помощи. Те притежават семейна пекарна, наречена Faraday's, и живеят в просторен дом с 10 спални, който закупуват през 2004 г. Най-големите им деца, Крис и Софи, се изнасят от къщата, за да живеят със семействата си.

Кристина Озтюрк, многодетно семейство и жената, която на 25 години вече има 22 деца

Рускинята, която на 25 години вече има 22 деца

Има ли желание, има и начини

Риалити телевизия и бъдещи планове

Благодарение на голямото си семейство Радфорд привличат вниманието на медиите. Семейството има над 500 хиляди фенове в Instagram и са доста известни риалити звезди. Що се отнася до многото бебета, Сю ражда най-малкото си, Хайди, през 2020 г. и се кълне, че 22-рото й бебе е последното. Тя е прекарала над 800 седмици от живота си в бременност. Децата на Сю и Ноел обаче поддържат семейството. Двойката има 13 внуци и очакват пристигането на 14-ия, отбелязват от Bright Side.