Комиксите винаги са били много различни и именно това е едно от нещата, които ни харесва в тях. През всички тези години те, разбира се, се променят. Правят го и героите в тях.

Тим Дрейк, Batman: Urban Legends и представянето на Робин като бисексуален

DC представиха бисексуална версия на Робин

Верният другар на Батман е част от LGBTQ+ общността

Така например през лятото разбрахме, че Робин, верният партньор на Батман, ще бъде представен като бисексуален. Но това не е нещо нечувано и невиждано, защото различната сексуална ориентация е част от комиксите много преди това.

Сега от The Hollywood Reporter разбираме, че още един супергерой ще бъде представен като бисексуален. Става дума за Сумермен. Но не Кларк Кент, с когото много поколения са израснали, а неговият син - Джон Кент.

В Superman: Son of Kal-El, който трябва да излезе в началото на ноември, синът на Кларк и Луис ще поеме в нова посока в живота си. В комикса Джон поема наметалото и задълженията на баща си, докато той отсъства от планетата.

Но по негово подобие се влюбва в колега - Джей Накамура. Обявяването на тази новина има за цел да запали интереса на феновете към комикса, но нищо повече не е е известно около любовната им история.