Каквото и да кажем за Stranger Things, все ще ни се струва малко. Затова даваме направо: еуфорията на феновете след излизането на най-новия трейлър е несравнима. А от него всички разбираме, че четвърти сезон обещава да е по-добър и по-зловещ от предходните три.

Stranger Things, Кейлъб Маклафлин, Сейди Синк, Мили Боби Браун, Фин Уолфхард и първите им целувки на екран

Когато първата ти целувка е работно задължение

Големите вълнения на снимачната площадка на Stranger Things

Кадрите загатват за предстоящите приключения на любимите ни герои от града Хокинг, заради които отново ще попаднат на ужасяващи места.

Не всичко в историята обаче ще бъде мрачно и страховито. От тийзъра се прокрадва и носталгичната нотка, заради която толкова харесваме сериала. Ролери, прически от 80-те години и диско песни - ретро усещането също няма да липсва.

А за добро или лошо, четвърти сезон обаче ще ни бъде сервиран на две порции. Netflix обявиха, че първата излиза на 27 май, а втората - съвсем в разгара на летния сезон, на 1 юли.

Братята Мат и Рос Дъфър, които са създателите на хитовата продукция казват, че Stranger Things 4 е "най-предизвикателният сезон досега, но също и най-удовлетворяващият", пише CNN Business.

Мили Боби Браун, режисьорският ѝ дебют на късометражен филм и неподозираните ѝ таланти

Скритите таланти на Мили Боби Браун

С какво ни изненадва звездата

Това признание не подлагаме на съмнение, но то пък завишава доста очакванията ни за епичен развой на събитията. А дали накрая ще се оправдаят - другият месец ни предстои да разберем.