От известно време е ясно, че ще има втори сезон на най-гледаната оригинална продукция на Netflix. Това беше намекнато на няколко пъти от създателя й, но е съвсем друго, когато потвърждението дойде от самата стрийминг платформа.

Squid Game, втори сезон на сериала и героите от първи, които ще видим в него

Още малко подробности за втори сезон на Squid Game

Кои герои се завръщат

И Netflix официално съобщиха, че ще има продължение на Squid Game.

Корейският сериал се превърна в глобален хит, който продължи живота си под формата на мемета, костюми за Хелуин и дори нова световна мания по ученето на корейски език. Сега всичките му фенове са в очакване на втория сезон.

А ето и какво знаем за него. В публикация в Instagram режисьорът Хуанг Донг-хюк разкри оскъдни, но конкретни детайли от предстоящите епизоди. "Ги Хюн се завръща. Маската се завръща. Задава се втори сезон", написа той.

И допълни, че мъжът, който набира участниците за Играта на калмари, вероятно също ще се завърне. Освен това ще се запознаем с приятеля на зловещата кукла от първи сезон, което може да означава само, че предстоят още смъртоносни състезания.

От AV Club ни припомнят, че първи сезон на Squid Game е гледан повече от 1.54 милиарда часа през първите 28 дни от излизането си. "Хитов сериал" направо звучи снизходително.