Българските сериали не са чак толкова много, колкото би ни се искало, затова винаги интересът към новите в графата е голям.

Един от тях е "София вкъщи". Сериалът на bTV, продуциран от Кръстьо Ламбев (Concept Studio), ще ни потопи в света на една от най-успешните и големи компании в България, занимаваща се с търговия с недвижими имоти.

Ще видим не само колко динамично и напрегнато може да е ежедневието на младите брокери, работещи в компанията, но и как те се опитват да се справят с един труден период. Внезапно умира собственикът на компанията и неговите най-доверени служители - Даниел и Никола, трябва да ръководят бизнеса.

Само по себе си това е трудно предизвикателство за двамата, но нещата стават още по-сложни, когато разбират за незаконната дъщеря на шефа си - София, която се оказва напълно законна наследница на половината от бизнеса му.

Самата тя има силен морален компас и е от момичетата, които трудно остават незабелязани. Новината за смъртта на баща ѝ я кара да се чувства виновна, че не е проявила по-рано решителност да го опознае. А сега чрез агенцията вижда възможност да опознае неговия свят.

В ролите на Даниел и Никола ще видим Иван Тодоров и Никола Парашкевов, а в тази на София ще е Владинелла Кацарска. Към момента не е ясно кога точно да очакваме "София вкъщи" в ефира на bTV.