Кариерата на Софи Търнър започна от рано - тя е едва на 15, когато звездата й изгрява като Санса Старк в хитовия сериал на НВО Game of Thrones. Междувременно Софи се омъжи за Джо Джонас, вече е майка на две деца, а кариерата й продължава да се развива.

Софи Търнър, Джо Джонас и защо актрисата иска да се върне във Великобритания

Софи Търнър и голямото й признание

Къде актрисата иска да гледа децата си

Сега английската актриса ще участва в друг любопитен сериал, който ще разкаже за една от най-известните жени-обирджии в историята на Англия. Joan e продукция на ITV и проследява живота на Джоан Ханингтнън.

Историята започва с младата Джоан, която е принудена да търпи жестокостите на съпруга си, докато се опитва да гледа малката си дъщеря Деби. Когато той изчезва, Джоан е решена да намери начин с Деби да живеят по-добър живот.

Снимка 594422

Източник: GettyImages

Сериалът е базиран на мемоарите на самата Джоан Ханингтън. "Тя е една от най-известните фигури в подземния свят на Лондон, което й е спечелило прякора Кръстницата", разказва Софи Търнър пред Deadline. И допълва, че най-важното за героинята й е детето й.

Снимките на Joan започват през пролетта на 2023 г. в Лондон, а сценаристката на сериала Ана Саймън ("Есекският змей") се консултира с реалната Ханингтън докато подготвя сценария.