Мнозина дават мило и драго да живеят като Боно, Мила Кунис или другите от ранга им. Мечтаят за красиви къщи, почивки на екзотични места, бързи и яростни автомобили, диаманти и прочее глезотии.

За повечето неща, които те си позволяват с лека ръка, не сме изненадани, но някои са далеч по-нетрадиционни, а други предизвикват погледи като този на Бенжамин Франклин от стотачката.

Шакил О'Нийл: 1000 долара за приложения

Не че 1000 долара са много за баскетболния гуру, просто човекът е луд по приложенията. "Честно казано, харча около 1000 долара за приложения на седмица - реални пари", признал Шак пред The ​​Wall Street Journal.

И все пак, това са жълти стотинки за бившата звездата на Лос Анджелис Лейкърс, който сега изкарва още повече, благодарение на успешните си бизнес начинания, уточняват от GOBankingRates.

Боно: самолетен билет от 1500 долара за шапката му

Фронтменът на U2 е известен с щедрата си благотворителна дейност, но и той, като повечето звезди, харчи пари за глупости. Според The ​​Insider, веднъж дава 1500 долара за самолетен билет в първа класа, за да транспортират шапката му от Лондон до Италия.

Говори се също, че аксесоарът (един от любимите му, вероятно) изкарва полета не на първокласното си място, а в пилотската кабина до капитана, за да не я смачкат.

Бен Афлек: килим за баня на стойност 2500 долара

Според блога Star Crush, Бен Афлек плаща 2500 долара за килимче в Турция. Продавачът му казва: "Жена ти ще те обича за това." Дано само не го е взел от Капалъ Чарши. И дано жената да е оценила подобаващо невероятния жест.

Крис Браун: 2500 за играчка

За рождения ден на дъщеря си Крис Браун й подарява три миниатюрни луксозни автомобила, пише TMZ. Като знаем какъв автомобилен фен е Браун, по-скоро подаръкът е бил за него, ама, те си знаят.

На всочкото отгоре, поръчва и не какви да е модели, а реплики на собствените си спортни бижута: един Range Rover и два броя Lamborghini. Всяка една от количките е с кожен и велурен интериор, лети джанти и работещи фарове.

Мила Кунис: 7000 за маска за лице

Кайли Миноуг залага на слънцезащитни кремове и муселинови кърпички, за да е красива, а Мила дава по 7000 за HD Diamond and Ruby Peel.

Става въпрос за маска с парченца рубини и диаманти за ексфолиране на кожата.

Естетикът на Кунис - Скот-Винсънт Борба, уточнява: "Винаги [правя това] върху кожата, врата, деколтето и ръцете - всичко, което вероятно ще бъде показано с роклята й."