Не знаем колко време ще трябва да почакаме докато се появи телевизионното продължение на "Сексът и градът", озаглавено And Just Like That... Защото освен с пандемичната обстановка, продукцията трябва да се справя с някои противоречия като отсъствието на Ким Катрал от актьорския състав например.

Въпреки това феновете продължават да се вълнуват, от НВО Max се опитаха да дадат малко повече подробности. На пресконференция директорът по съдържанието на платформата Кейси Блойс коментира Катрал, както и някои други детайли.

"Героите няма да се опитат да преживеят наново 30-те. Това ще е история на едни жени на 50, които ще трябва да се справят с нещата, с които повечето хора в тази възраст се справят." Той допълни, че "в реалния живот се събираме с едни хора, разделяме с други, някои приятелства приключват, появяват се нови."

Ким Катрал

Източник: GettyImages

Ким Катрал

От думите му разбираме, че когато си на 50 може да не поддържаш връзка с приятелите си от времето, когато си бил на 30. Вероятно в And Just Like That... отсъствието на Саманта Джоунс, героинята на Катрал, ще бъде обяснено по подобен начин.