От началото на 2019 г. Риана води дело срещу баща си Роналд Фенти. Причина за него е, че той използва марката Fenty в своя развлекателен бизнес. А както знаем добре, това е името и на марката козметика и бельо, с които барбадоската изпълнителка натрупа стотици милиони.

По този начин Роналд Фенти е вкарвал в заблуда клиентите на своята фирма Fenty Entertainment, които си мислят, че услугите й са свързани по някакъв начин с Риана.

Въпреки че и двамата носят това име, певицата категорично отказва да го споделя, защото го превърна в разпознаваемо по света именно благодарение на империята си.

Снимка 479357

Източник: Facebook / MTV France

Очевидно е, че Роналд Фенти се опитва да извлече финансови дивиденти на гърба на своята дъщеря, която стана успешна бизнес дама. А "сложните" взаимоотношения между родител и дете стават все по-объркани.

Майката и бащата на Риана се развеждат, когато тя е на 14. Успяват обаче да запазят приятелски отношения и често се срещат на семейни събирания. Последното, на което присъства и певицата, бе в края на миналата година.

Въпреки че баща и дъщеря застават един срещу друг в съда, те нямат проблем да седят на една маса...

Риана, Savage X Fenty и кое е любимото бельо на певицата

Любимото бельо на Риана

Нагледна демонстрация

А съдебната битка помежду им ще се проточи още няколко месеца. Заради извънредното положение и невъзможността Риана да пътува от Лондон до Лос Анджелис, следващото заседание е отменено от юни за септември, пише Daily Mail.