Въпреки натоварената ѝ и отговорна роля на майка, Радина Кърджилова очевидно не се притеснява да се нагърби и с още професионални задължения. Само преди няколко месеца актрисата имаше премиера на спектакъла "Частици жена", а ето, че сега разбираме за поредната нова постановка с нейно участие.

Радина Кърджилова, “Частици жена”, Крис Шарков, Ката Вебер, Театър+ и новата премиера на Народен театър “Иван Вазов”

Страхът, болката и обичта на Радина Кърджилова

Какво разказват тя и колегите ѝ в “Частици жена”

На 25 април на сцената на Народен театър "Иван Вазов" за първи път ще се изиграе представлението "Разходка с Гогол", което е по текстове на руския автор.

Специфичното в неговото творчество е фокусът върху тъгата и трагичното, които се преодоляват чрез... смях. Както отбелязва сънародникът му Владимир Набоков, Гогол представя парадоксите на живота през причудлива фантазия, която се очертава колкото мистична, толкова и комична. Преплитат се човешко и отвъдно, хора и духове, предметите оживяват, а не бива да ни учудва, че в творчеството му дори и носове могат да се разхождат по булевардите. В "Разходка с Гогол" зрителите ги очаква един нов поглед към прозата на автора, поднесен с много абсурден хумор.

Радина Кърджилова е една от актрисите, които ще видим в представлението, а компания ще ѝ правят Радена Вълканова, Жаклин Даскалова, Мартина Пенева, Стелиан Радев, Пламен Димов, Александър Тонев и Кире Гьоревски.

Режисурата е поверена на Катя Петрова, сценографията и костюмите - на Борис Далчев и Петя Караджова, а Христо Йоцов пък е композитор.

Радина Кърджилова, снимките ѝ по бански и летните приключения на актрисата

Плажните забавления на Радина Кърджилова

Време за море

Премиерата на "Разходка с Гогол" е на 25 април от 19 ч. в Народен театър "Иван Вазов". Следващите дати на представлението са 26 април и 3 май, а цялата информация за него е тук.